Pari viikkoa vierähti jälleen ja viimeiset viisi päivää meillä lähtevät käyntiin. Viimeinen viikko on mennyt kissanpentujen luovutuksen, K-pentueeni treffien- sekä Iriksen astutussuunnitelmissa. Niin ja vihdoin viimein saimme Berralta tuotteet ja pääsin ne eteenpäin postittamaan.

Kovasti ovat pennut kasvaneet ja kolmannen matolääkkeen ne saatuaan lapsoset painoivat jo miltei 5kg. Pennut on sirutettu ja maanantaina eläinlääkärimme Tanja tulee tekemään tarkastuksen.

 Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt. Pennut vaikuttavat oikein lupaavilta kaikenkaikkiaan. Trio on osoittautunut ainakin täällä synnyinkodissa tarmoa täynnä oleviksi, taisteluhaluisiksi sekä rohkeiksi hoffin aluiksi. Ulkoilemme päivän aikana  kuusi-kahdeksan kertaa. Olenkin saanut pennut tekemään tarpeensa pääsääntöisesti ulos. Pimeällä alkaa pissatus olla jo melkoista jännitysnäytelmää. Lapsoset katoavat kuin sumussa, kukin minnekkin. Onneksi ei ole kuin kolme pentua!

Olen tehnyt pennuille makkararuutua, ja kaikki osaavat hyvin nenäänsä  käyttää. No se nokko hoffille edes vaikeaa?

Perjantaina pennut täyttävät sitten 8-viikkoa ja talo alkaa sitten koiranpennuistakin tyhjentyä. Taitaa tulla olo aika haikeaksi...

Tissihetki

Lizzie

Lizzie ja Luca

Luna

Luca

Hirvenluu

Luca

Trio villissä.

Luca ja Luna

Wappu ja Luca, Karaa komentamassa.

Luna putkessa.

Olisko helpompaa vesikuppia missään?

Luna ja Lizzie pallon kimpussa.

Wappu Karaa ojentamassa.

Luca antautuu Ritalle.

Wappu Lizzien pyllyn putsauksessa.

Wappu

Hoitotäti Karaa väsyttää...